Power Summer Party

Power

NEXT

GENERATION

Tillsammans med YouTubern & artisten Anis Don Demina vill vi på Power Hit Radio hitta nästa stora oupptäckta stjärna. Tack för alla inskickade bidrag! Över 300 bidrag fick vi in - kärlek till er alla!

Utav alla inskickade bidrag så är nu 5 bidrag utvalda. Makten ligger nu i dina händer till att bestämma vem som ska få öppna Power Summer Party i Kungsträdgården 16e augusti.

Se alla 5 bidrag här

Röstningen

Är

Avslutad

LYSSNA PÅ POWER HIT RADIO
Glorious
Måns Zelmerlöw

Presenteras av

Halebop logo

Vi är den schyssta mobiloperatören med Sveriges nöjdaste mobilkunder. Vi välkomnar olikheter, drivs av nyfikenhet och skaparglädje, viljan att människor ska ha kul och må bra tillsammans. Vi är övertygade om att världen skulle vara en mycket bättre plats om alla var snällare mot varandra. Därför genomsyrar schyssthet allt vi gör, från schyssta deals och superbra täckning till hur vi tar hand om och gör våra kunder ännu gladare. Vi är stolta över att ha mottagit utmärkelsen ”Sveriges nöjdaste privatkunder mobiltelefoni” från SKI – svenskt Kvalitetsindex. Det är faktiskt 9:e gånger på 11 år! Vi nöjer oss självklart inte med detta, för oss är det bara början på resan att bli ännu bättre och göra ännu fler kunder nöjda.