Power Summer Party

Power

NEXT

GENERATION

bli

warm

up

åt

artisterna

i

kungsträdgården

16:e

Augusti

Tillsammans med YouTubern & artisten Anis Don Demina vill vi på Power Hit Radio hitta nästa stora oupptäckta stjärna.

Skicka in ditt bidrag på dig själv eller en kompis som rappar, sjunger eller DJar för att ha chansen att få vara den som är warmup act till alla artister på Power Summer Party i Kungsträdgården!

Deadline är 4e augusti och därefter väljer Anis ut 5 bidrag som man kommer kunna rösta på. Den som därefter får flest röster blir den person som vinner en slot på stora scenen i Kungsträdgården under Power Summer Party!

Röstningen

Är

Avslutad

LYSSNA PÅ POWER HIT RADIO
Glorious
Måns Zelmerlöw

Presenteras av

Halebop logo

Vi är den schyssta mobiloperatören med Sveriges nöjdaste mobilkunder. Vi välkomnar olikheter, drivs av nyfikenhet och skaparglädje, viljan att människor ska ha kul och må bra tillsammans. Vi är övertygade om att världen skulle vara en mycket bättre plats om alla var snällare mot varandra. Därför genomsyrar schyssthet allt vi gör, från schyssta deals och superbra täckning till hur vi tar hand om och gör våra kunder ännu gladare. Vi är stolta över att ha mottagit utmärkelsen ”Sveriges nöjdaste privatkunder mobiltelefoni” från SKI – svenskt Kvalitetsindex. Det är faktiskt 9:e gånger på 11 år! Vi nöjer oss självklart inte med detta, för oss är det bara början på resan att bli ännu bättre och göra ännu fler kunder nöjda.